Bøger / skønlitteratur / roman

Disciplin


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Erotisk roman om den uskyldige nonne Cloe Reynolds, der efter at have mødt den dragende og charmerende brasilianer, Carlos, lærer nye sider af sig selv at kende.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. mar. 2013

af

af

Jørgen Bartholdy

d. 14. mar. 2013

Det er det betydelige kvindelige publikum, som E.L. James med sine direkte, men også trivielle erotiske romaner har mobiliseret, som denne bog lægger sig i slipstrømmen af.

Carlos er en lidt mystisk mand, som formår at drage kvinder fra alle baggrunde. Da den uskyldige nonne Cloe Reynolds opsøger ham, for at få støtte til arbejdet med forældreløse børn i Brasilien, træder hun ind i en verden, som ligger fjernt fra hendes hidtidige stille liv, men i Carlos møder hun en mand, der er i stand til at mobilisere en kødelighed, hun hidtil knap har anet. Den ukendte forfatter har under pseudonymet Marina Anderson udgivet nogle erotiske bøger, der bevæger sig mentalt omkring dominans, og som geografisk bevæger sig rundt i verden, men som vil blive læst i det pæne forstadssoveværelse. Scenen er globalt ugebladsmondæn og sproget nydeligt, men også lidt sippet. I det omfang der er efterspørgsel, opfylder Anderson imidlertid et behov - om ikke ligefrem et begær.

Erotisk roman henvendt til kvinder, der er blevet opmærksomme på genren efter at have læst E. L. James, som Anderson ligner både hvad angår stil og indhold. Af samme forfatter kom på dansk Templet i 2012.

Erotisk roman med dominans som ramme, der fortæller om mødet mellem en nonne og den erfarne charmør, Carlos.