Bøger / skønlitteratur / roman

Echo Park


Beskrivelse


Krimi. En uopklaret sag om en kvindes forsvinden, som har pint Harry Bosch i årevis, bliver atter aktuel, da en fængslet seriemorder tilstår at have dræbt hende, og til sin rædsel opdager Bosch, at han dengang overså spor, som kunne have forhindret alle mordene.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. nov. 2008

af

af

Michael Olsen

d. 13. nov. 2008

Kan man lide krimier, hvor man kommer ind under huden på hovedpersonen, som også kan begå fejl, der kan få uheldige konsekvenser for ham selv og andre, så skal man læse Echo Park af Michael Connelly.

Harry Bosch arbejder i afdelingen for uopklarede sager i Los Angeles politi. 13 år tidligere måtte han opgive at finde en kidnappet kvinde, som han formodede var blevet dræbt. Nu får han nærmest foræret drabsmanden, der har tilstået mordet på denne kvinde og flere andre for at undgå dødsstraf. For at afprøve morderens forklaring skal han udpege stedet, hvor det 13 år gamle lig er begravet. Under denne tur lykkes det morderen at undslippe. To politibetjente bliver dræbt, Harry Bosch' makker bliver livsfarligt såret og Harry Bosch selv bliver midlertidigt fritaget for tjeneste. Det forhindrer dog ikke Harry i at jagte morderen og prøve at finde ud af, hvordan det kunne gå så galt. Og var det nu også denne morder, der slog kvinden ihjel for 13 år siden?.

På trods af historiens amerikanske ophav er den hverken specielt hårdkogt eller hektisk. Der er kommet adskillige bøger om Harry Bosch, så fans ved, hvad der venter dem. Men også nye læsere kan springe på her.

Echo Park føjer sig fint ind i rækken af Harry Bosch krimier. Det er en velskrevet bog med et fængende plot, som fans vil sluge og som vil få nytilkomne læsere til at blive fans.


litteratursiden.dk

d. 9. jan. 2009

af

af

Tonny Hornbæk

d. 9. jan. 2009

Bosch er bare bedst. "Echo Park" er den 10. og nyeste krimi på dansk fra Michael Connelly’s hånd. Den sprogligt virtuose Connelly er en sand mester ud i plottet og hans figur Harry Bosch svigter helle...


Børsen

d. 9. dec. 2008

af

af

Jonas Hindsholm Bentzen

d. 9. dec. 2008