Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Elementsygen


Beskrivelse


Fantasy. Gry har fundet sin elementkraft og træner for at blive stærkere, da landet Luscuro rammes af elementsygen. Alle eleverne skal afsted, for at gennemføre deres læretid ude omkring i landet. Gry bliver sendt til et særligt farligt sted.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. mar. 2020

af

af

Julie Arndrup

d. 19. mar. 2020

Andet bind i serien "Sprækken til Luscuro" - spændende fantasy om Gry og hendes oplæring i elementkræfterne. Kan læses fra 11 år og op.

Gry har fundet sin elementkraft og træner for at blive stærkere, da landet Luscuro rammes af en ubalance og en elementsyge angriber nogle af siksterne. Men Gry og de andre elever skal afsted fra skolen, for at gennemføre deres læretid ude omkring i landet. Gry bliver sendt til et særligt farligt sted, hos et folk der lever under havet og her opdager hun flere hemmeligheder og mystiske alliancer. Måske hænger det, der sker under havet, sammen med ubalancen på land? Den første bog i serien om Gry er Elementprøven.

"Elementsygen" er en spændende fortsættelse, hvor det magiske land Luscuro folder sig endnu mere ud. Der er både spænding, drama og tilpas lidt romantik, til at alle kan være med. Universet og karaktererne er helstøbte, og det er en fornøjelse at læse.

En anden fantasyroman om magiske kræfter og andre verdener er fx Grænsen til Trafallas. Del 1Grænsen til Trafallas. Del 1 : Den halves arv.


litteratursiden.dk

d. 14. apr. 2020

af

af

Arne Larsen

d. 14. apr. 2020

Anden del af fantasy-serien lever op til de lovende takter fra første bind. Universet bliver yderligere udbygget med nye spændende personer og verdener. Julie Midtgaard er helt ny på markedet, men he...