Bøger / skønlitteratur / roman

Et nyt liv


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Da Marshall Everett og Ariana Gregorys mødes i Paris har de begge en traumatisk oplevelse med i bagagen som skal bearbejdes. Deres møde bliver skæbnesvangert og får stor betydning for deres fremtidige liv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. maj 2016

af

af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

d. 12. maj 2016

Romantisk og fængslende fortælling om to mennesker, der med hver deres traumatiske oplevelser i bagagen omsider finder en at dele fortidens hændelser med og samtidig en fremtidig lykke. Til de mange kvindelige læsere af underholdningslitteratur.

Marshall Everett har arbejdet som undercoveragent i Sydamerika gennem flere år, men efter en mislykket mission og et stort personligt tab bliver han sendt hjem og kort efter tvunget til helt at opgive sin karriere som hemmelig agent. Han tager til Paris for at lægge de sidste års hændelser bag sig og starte et nyt liv, men kommer hurtigt på sporet af en ny sag. I Paris møder han Ariana Gregorys, der er datter af den amerikanske ambassadør i Argentina. Hun er efter et voldsomt attentat, der næsten kostede hende livet, taget til Paris for at være i sikkerhed og komme til kræfter igen.

Velskrevet og spændende historie med et godt plot. Trods det lidt trivielle præg fænger fortællingen og romanen hører absolut til i den bedre ende af forfatterskabet. Forsiden matcher indholdet og signalerer både romantik og dramatik med et kærestepar der i diset vejr løber mod Eiffeltårnet. En klassisk Danielle Steel roman som næppe skuffer forfatterens trofaste læsere.

Bogen er indholdsmæssigt og sprogligt på niveau med forfattere som Barbara Bickmore og Maeve Binchy.