Bøger / skønlitteratur til børn / noveller

Eventyr om modige og seje piger


Beskrivelse


Otte eventyr om kloge og modige prinsesser, der stikker af på eventyr og på deres vej bekæmper og narrer trolde, hekse, onde stedmødre og feer for at redde prinsen. De rejser gennem fortryllede skove, over høje bjerge og ind i feernes rige.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. dec. 2019

af

af

Mette Balle Christensen

d. 20. dec. 2019

Otte eventyr med modige og seje piger som hovedpersoner. Højtlæsning fra 5 år.

Fælles for bogens otte eventyr er hovedpersonerne, der alle er modige og eventyrlystne piger. Eventyrerne er baseret på gamle mundtlige fortællinger. Det er historier om prinsesser, der stikker af på eventyr og på deres vej bekæmper og narrer trolde, hekse, onde stedmødre og feer for at redde prinsen. De rejser gennem fortryllede skove, over høje bjerge og ind i feernes rige. På deres vej får de hjælp af forskellige dyr og planter. Prinsesserne er kloge og seje og kaster sig modigt ud i farefulde eventyr.

En fin samling af eventyr med piger i hovedrollerne. Eventyrene er krydret med fine og farverige illustrationer. I starten af bogen er et afsnit om gamle glemte mundtlige fortællinger, som danner rammen for bogens otte eventyr.

Vil man gerne læse flere eventyr om modige prisesser kan man fx prøve Prinsesse PuttenuttePigernes store eventyrbog eller Pigernes store eventyrbogVil man gerne læse flere eventyr om modige prisesser kan man fx prøve Prinsesse Puttenutte eller .