Bøger / faglitteratur til børn

Farlige dyr


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Hvilket dyr er egentlig verdens farligste?

Indhold

Farlige dyr ; En flot konge ; Ups, den tog fejl ; Stor og vred ; Tænder med gift ; Lille og meget farlig


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. mar. 2016

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 4. mar. 2016

Vi ved alle, at man ikke skal lege med hverken sultne hajer eller løver. Men hvilket dyr er egentlig verdens farligste? Letlæst fagbog for børn mellem 7 og 9 år om farlige dyr.

Med et let-tal på 15 fortæller denne bog om verdens 5 farligste dyr. Hvert dyr præsenteres over to sider, som indeholder et eller flere billeder, en kort tekst med stor typografi, en faktaboks og en advarselstrekant, som tydeligt siger: hold dig på sikker afstand af dette dyr.

Det er en spændende, letlæst fagbog for børn med interesse i dyr. En fagbog, hvor det, ligesom i en krimi, er svært ikke at slå op på den sidste side med det samme for at se, hvem den største dræber er.

Vil man læse mere om farlige dyr, kan man selv læse videre i letlæste bøger som Afrikas farligste dyrFarlige dyrVerdens 100 farligste dyr eller sammen med en voksen læse i lidt sværere bøger som Farlige dyr eller Sebastian Kleins Verdens 100 farligste dyrVil man læse mere om farlige dyr, kan man selv læse videre i letlæste bøger som Afrikas farligste dyr eller sammen med en voksen læse i lidt sværere bøger som eller Sebastian Kleins Verdens 100 farligste dyrVil man læse mere om farlige dyr, kan man selv læse videre i letlæste bøger som Afrikas farligste dyr eller sammen med en voksen læse i lidt sværere bøger som Farlige dyr eller Sebastian Kleins .