Bøger / faglitteratur

Feedback viser vejen til læring : vejledningshæfte til anvendelse af feedbackplakater i arbejdet med feedback og læringsmål


Beskrivelse


Der gives forslag til brugen af feedback i klasserummet og i teamsamarbejdet, og der gives indføring i John Hattie og Helen Timperleys feedbackmodel.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. maj 2015

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 11. maj 2015

Vejledningshæfte for undervisere til brug af feedbackplakater i undervisningen.

Hæftet giver den faglige baggrund for anvendelse af bogens fire feedbackplakater samt vejledning i selve anvendelsen af de enkelte plakater.

Hæftet er en god hjælp for undervisere, der vil anvende feedbackplakaterne i deres undervisning. En faglig opkvalificering, som gør det nemmere at anvende feedback og udvikle sin lærerrolle konstruktivt. Plakaterne i sig selv er en god hjælp. Vejledningshæftet oveni giver den faglige ballast til at få det optimale ud af plakaterne.

Feedbackplakaterne er udformet på baggrund af John Hatties feedbackmodel. Det vil derfor være oplagt at læse andre bøger af John Hattie eller om hans feedbackmodel i forlængelse af dette vejledningshæfte. Det kunne være titler som Synlig læring - for lærereNøglen til læring og Nøglen til læringFeedbackplakaterne er udformet på baggrund af John Hatties feedbackmodel. Det vil derfor være oplagt at læse andre bøger af John Hattie eller om hans feedbackmodel i forlængelse af dette vejledningshæfte. Det kunne være titler som Synlig læring - for lærere og .


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 21. aug. 2015

af

af

Helge Christiansen

d. 21. aug. 2015