Bøger / skønlitteratur til børn / roman

For evigt


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Jordan Tuttle har slået op med Amanda. Han forsøger at koncentrere sig om sin kommende football karriere og sin forkvaklede familie. Men han kan ikke slippe Amanda helt og vil slet ikke finde sig i, at andre lægger an på hende.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. feb. 2018

af

af

Maria Sjøblom

d. 2. feb. 2018

Jordan Tuttle har slået op med Amanda og forsøger, at koncentrere sig om sin kommende football karriere. Men han kan ikke undvære hende og vil forsøge at vinde hende tilbage. Efterfølgeren til Mere end venner. High school romance for unge piger.

Amanda er fast besluttet på at holde sig langt væk fra Jordan Tuttle. Den lækre quarterback nægter at lade nogen komme for tæt på, da han bærer på mange sårede følelser fra sit forkvaklede familieliv. Amanda arbejder som vandpige for footballholdet og Jordan kan næsten ikke rumme, at andre lægger an på hende. Tiltrækningen mellem Amanda og Jordan er større end nogensinde, men tør de prøve igen? Amanda bliver gode veninder med både Livvy, Em og Kyla, som hver gemmer på deres sårede følelser.

Det er svært at sætte sig ind i, hvorfor Amanda bliver ved med at gå tilbage til Jordan. Heldigvis udrulles fortællingen om Jordans forkvaklede familie, så man får en lidt bedre forståelse for ham. Seriens første bind er ikke oversat til dansk og derfor mangler man en del baggrundsviden særligt i forhold til Amandas veninder. Her er dog ok underholdning, hvis man lader være med hænge sig i petitesser.

Abbi Glines' Os to på fredagMere end venner handler også om en stille pige, som forelsker sig i den utilnærmelige footballstjerne og dén historie har en del mere at byde på Mere end vennerAbbi Glines' Os to på fredag handler også om en stille pige, som forelsker sig i den utilnærmelige footballstjerne og dén historie har en del mere at byde på .