Bøger / faglitteratur / opskrifter

Godt til grillen


Beskrivelse


Opskrifter på tilbehør til grillmaden, med salater, varme anretninger, marinader, saucer, dip og kryddersmør.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. apr. 2009

af

af

Kirsten Emdal

d. 17. apr. 2009

Titlen på denne kogebog kan måske misforstås, da den handler om tilbehør til grillmad - og ikke om, hvad man kan grille. Forfatterens intention er, at det nu skal være slut med den traditionelle kartoffelsalat som tilbehør til grillmad.

Det er den første bog, som forfatteren har udgivet. Han er kok og freelancemadstylist og arbejder meget med styling af mad til dagblade, reklamebureauer m.m. Bogen er inddelt afsnit med saucer og marinader, tilbehør der mætter og tre afsnit med forskellige slags salater. Alle opskrifter er lette at gå til, og der er en udførlig vejledning i, hvordan de tilberedes. De er illustreret med flotte helsides farvefotos af hver enkelt ret. Bagerst i bogen er der både et alfabetisk register og register/indholdsfortegnelse til de enkelte retter.

Der er jo udkommet en lind strøm af kogebøger i de senere år, og denne føjer sig fint ind i rækken af kogebøger med salater og grillmad.

En udmærket og tiltalende lille kogebog med spændende opskrifter. De fleste af opskrifterne kan også sagtens benyttes til andet end grillmad. Det gælder nok for denne bog, som så mange andre af slagsen, at det store spørgsmål er, hvor meget nyt, den bringer på banen. En del af opskrifterne er set før, men mange er da også nye for mig.