Bøger / skønlitteratur til børn / krimi

Håbet der blev tændt


Beskrivelse


Krimi. Liv finder frem til manden bag overfaldet på hende. Hun er klar til at gøre op med ham. Men han er også klar til at gøre op med hende!

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. mar. 2011

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 25. mar. 2011

Sidste bind i den letlæste krimiserie Hævnens labyrint. Bogen kan læses af børn og unge fra 12 år og er velegnet især til lystlæsning men også til danskfagligt arbejde med krimigenren.

Det lykkes for bogens hovedperson, Liv, både at finde frem til manden bag overfaldet på hende og at finde årsagen til overfaldet. Hun er klar til det endelige opgør med ham. Men han er også klar, og han bruger alle midler for at stoppe hende. Som seriens øvrige titler er denne bog også handlingsmættet, spændende og barsk. Det er en god letlæst bog for unge læsere, der har svært ved at læse, men som gerne vil læse en ungdomsbog. Der er både realistiske hverdagsproblemer som knas i kærligheden og irriterende forældre, men især er der hæsblæsende action, kamp mod de onde og sug i maven. Tempoet er højt, og man når ikke at slippe bogen før sidste side.

Letlæste krimier for unge er helt klart en mangelvare. Der findes masser af letlæste krimier for de lidt yngre læsere, men der mangler letlæste titler for unge, hvor de kan identificere sig med persongalleriet. Serier som denne er derfor meget velkomne.

Sidste bog i en spændende, letlæst krimiserie for unge. Bogen er tempofyldt og handlingsmættet. Der må meget gerne komme flere af denne slags bøger.