Bøger / faglitteratur / hækleopskrifter

Hæklede fugle : hækl en flok fjerklædte venner


Beskrivelse


10 opskrifter til hækling af fugle i naturlig størrelse. Med gennemgang af teknikker og materialer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. sep. 2019

af

af

Heidi Drasbek Martinussen

d. 4. sep. 2019

Ti opskrifter på naturtro hæklede fugle i alle størrelser. For begyndere og øvede hæklere.

Bogen starter med et galleri, hvor man kan se fotografier af alle ti hæklede fugle. Herefter begynder opskrifterne. Alle opskrifter har afsnit med materialer, størrelse og hæklefasthed. Alle opskrifter har også diagrammer, der viser hvordan de forskellige dele af fuglen skal hækles. Til sidst i opskrifterne er et afsnit om montering og til nogle af opskrifterne er også tilbehør såsom æg. Efter opskrifterne følger et "Kom godt i gang" afsnit, som giver tips til hæklenåle, garner, læsning af diagrammer og hæklefasthed. Til sidst er der en lille hækleskole med de masker, der er anvendt gennem bogen og tips til hvordan man udformer fuglenes ben ved hjælp af ståltråd og garn.

En rigtig flot hæklebog med nogle meget detaljerede opskrifter og virkelig flotte fotos af de færdige fugle. Det hele er nemt og overskueligt at gå til og de færdige fugle, vil helt sikkert glæde både store og små.

I Edwards menageri - fugleHæklede pusledyr er der også masser af opskrifter på hæklede fugle, dog de lidt mere skøre og gakkede af slagsen. Hæklede fugle sammen med andre dyr, findes også i massevis i Maja Hansens udgivelser, fx Hæklede pusledyrI Edwards menageri - fugle er der også masser af opskrifter på hæklede fugle, dog de lidt mere skøre og gakkede af slagsen. Hæklede fugle sammen med andre dyr, findes også i massevis i Maja Hansens udgivelser, fx .Informationer og udgaver