Bøger / faglitteratur / opskrifter

Isdrinks : eventyrlige mix med hjemmelavet is


Beskrivelse


Umleið 40 uppskriftir til sjussar við og uttan alkohol. Allir sjussarnir innihalda heimagjørdan ís heldur enn ísterningar.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. nov. 2016

af

af

Frederik Nielsen

d. 8. nov. 2016

Opskrifter med drinks lavet med hjemmelavet is, hvor isen med sin egen smag indgår i et bredt udvalg af drinks. Til dem der selv laver is og kan lide at eksperimentere med det og drinks.

Forfatterne er indehavere af Bornholms Ismejeri og har tidligere udgivet Is hele året hvor de - udover en masse isopskrifter - præsenterede deres første isdrinks. Nu er de oppe på 39 forskellige drinks og cocktails der er inddelt i kapitler efter årstiderne, med mange klassikere som bl.a. Mojito, Irish coffee, Piña colada, Cosmopolitan, Bloody Mary, Tequila sunrise, White russian og Dark 'n' stormy. Flere af opskrifterne kan laves uden alkohol ligesom man kan bruge købt is frem for hjemmelavet og man kan eksperimentere videre med isene og nye smage man selv finder på. Næsten alle opskrifter bruger ismaskine og giver ca en liter is. Hver opskrift er opdelt i to; opskrift på isen der skal bruges og opskrift på at lave selve drinken, med is og øvrige ingredienser.

God variation og et spændende udvalg af drinks. Billederne er flotte og giver fin inspiration til pynt og glastyper til de forskellige drinks. Formatet er højt og smalt med en god forside til formidling.

Lav din egen lækre isLomelinos isLykken er is og Lomelinos is har drikke med is men ingen kobler på samme måde is og drinks. Lykken er is er et andet eksempel på opskrifter med hjemmelavet isLav din egen lækre is og har drikke med is men ingen kobler på samme måde is og drinks. Lykken er is er et andet eksempel på opskrifter med hjemmelavet isLav din egen lækre is og Lomelinos is har drikke med is men ingen kobler på samme måde is og drinks. er et andet eksempel på opskrifter med hjemmelavet is.