Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Kærlighedskarrusel for fuld skrue (- eller sådan får du ikke en kæreste)


Beskrivelse


13-årige Tildes mor er kommet hjem, men ikke af den grund Tilde tror. Tilde tænker stadig på Isak, indtil hun finder ud af, at han vist nok har en kæreste.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. apr. 2018

af

af

Line Dalbro Schaumann

d. 24. apr. 2018

To historier om pigen Tilde, hendes to veninder og hverdagens problemer og forviklinger. For 11-13-årige.

I første bog om 13-årige Tilde skal der være markedsdag på skolen. Tilde og veninderne Lucca og Ofelia skal bage kager til deres bod, men det går ikke helt som planlagt. Hjemme hos Tilde er der også problemer. Tildes mor er flyttet til Århus for at arbejde og faren maler hele huset. Tilde er usikker på om mor kommer hjem. Samtidig er der hele sagen med Isak, som Tilde rigtig godt kan lide. I anden bog kommer Tildes mor hjem igen, men åbenbart ikke for at blive. Samtidig finder Tilde ud af, at Isak vist har en kæreste og så iværksætter Ofelia og Lucca planen for at Tilde skal få ham tilbage og det går bestemt ikke efter planen.

To fine historier om tre pigers venskab, skænderier, første forelskelser og om at udvikle sig. Selvom man er bedste veninder kan man godt være uenige. Historierne er skrevet i et let flydende sprog med små tegninger undervejs.

Om første forelskelser kan nævnes Aldrig kysset!Julie og SnehvideAnemone - jul, søstre og bedste venner og Julie og Snehvide, som også har små tegninger undervejs. Af bøger, der handler om venskaber og om at hjælpe hinanden, kan serien "Anemone" nævnes, fx Anemone - jul, søstre og bedste vennerOm første forelskelser kan nævnes Aldrig kysset! og , som også har små tegninger undervejs. Af bøger, der handler om venskaber og om at hjælpe hinanden, kan serien "Anemone" nævnes, fx Anemone - jul, søstre og bedste vennerOm første forelskelser kan nævnes Aldrig kysset! og Julie og Snehvide, som også har små tegninger undervejs. Af bøger, der handler om venskaber og om at hjælpe hinanden, kan serien "Anemone" nævnes, fx .


Weekendavisen

d. 13. juli 2018

af

af

Jannie Schjødt Kold

d. 13. juli 2018