Bøger / skønlitteratur / roman

Købt til tavshed


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Chris mangler desperat penge, som han skylder sin bedste ven. Han tager et job som tjener for en aften men bliver vidne til et overgreb på en pige som han har forelsket sig i. Hvad skal Chris gøre?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. mar. 2018

af

af

Sanne Mendel

d. 21. mar. 2018

Spændende og medrivende bog om den arbejdsløse Chris, som bliver tjener for en aften hos en millionær. En aften som kommer til at ændre hans liv for altid. Bogen har lix 20. For læsesvage unge og læsesvage voksne.

Chris skylder sin bedste ven 2000 kr og i desperation søger han en stilling som tjener for en aften hos en millionær i Vedbæk i Nordsjælland. Millionæren skal holde en stor fødselsdagsfest for sin søn med mindst 100 gæster. Til festen bliver Chris forelsket i pigen Naja, som fødselsdags-fyren har et godt øje til. Men Chris fornemmer, at der er noget galt. Da festen slutter og Chris skal hente sit overtøj, bliver han vidne til et grimt overgreb på Naja, som ligger bevidstløs på en seng. Chris er splittet og vil hjælpe Naja, men er desperat for at få pengene. Hvad skal han nu gøre?.

Underholdende og velfortalt historie med et godt og spændende plot. Som læser lever man sig helt ind i hovedpersonens tanker og følelser, og historien er fortalt med meget nærvær og indlevelse.

Ønsker man at læse en anden letlæst bog om samme emne, kan bogen Hun ville jo selv anbefales. Bogen har lix 19.