Bøger / faglitteratur

Markedsføring på sociale medier : hvilke medier passer bedst til din virksomhed?


Beskrivelse


Et overblik over 13 af de mest populære sociale medier og deres fordele og ulemper i forbindelse med markedsføring, samt vejledning i, hvordan virksomheder med fordel kan agere på disse platforme.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. juli 2015

af

af

Morten Brynildsen

d. 7. juli 2015

En begynderguide til (enkeltmands-)virksomheders indtræden på de sociale medier.

Bogen dækker kendte sites såsom Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+, Instagram, Snapchat og Pinterest (i alt 13 af de mest populære). Fordele og ulemper ved hvert site opridses, og Bente Vestergaard præsenterer best og worst cases fra store virksomheders sociale ageren online. Der er mange fakta i bogen, som beskriver forbrug og tendenser på sociale medier lige nu. Til slut opremses flere af Googles relevante værktøjer for virksomheder.

Der er ikke meget nyt til den professionelle kommunikatør i en stor virksomhed, når man tager i betragtning, at bogen i forordet ifølge BV henvender sig til både store og små virksomheder. Det må siges at være introducerende basisviden, der præsenteres. Forsiden virker lettere bedaget med pixeleret baggrund og groft udklippede, svævende firmalogoer.

Ift. til social media strategy ikke så tilbundsgående som fx Lyt til elefanterneSig du kan li' migDen perfekte stormMedbrugerLinkedIn for virksomhederTwitter!Wordpress, Sig du kan li' mig, Den perfekte storm og Medbruger. Forlaget Libris' guides indeholder mere praktisk info til oprettelse af den sociale profil: LinkedIn for virksomheder, Twitter! og Wordpress. Den engelsksprogede "--For dummies"-serie dækker også emnerne godtIft. til social media strategy ikke så tilbundsgående som fx Lyt til elefanterne, , Den perfekte storm og Medbruger. Forlaget Libris' guides indeholder mere praktisk info til oprettelse af den sociale profil: LinkedIn for virksomheder, Twitter! og Wordpress. Den engelsksprogede "--For dummies"-serie dækker også emnerne godtIft. til social media strategy ikke så tilbundsgående som fx Lyt til elefanterne, Sig du kan li' mig, og Medbruger. Forlaget Libris' guides indeholder mere praktisk info til oprettelse af den sociale profil: LinkedIn for virksomheder, Twitter! og Wordpress. Den engelsksprogede "--For dummies"-serie dækker også emnerne godtIft. til social media strategy ikke så tilbundsgående som fx Lyt til elefanterne, Sig du kan li' mig, Den perfekte storm og . Forlaget Libris' guides indeholder mere praktisk info til oprettelse af den sociale profil: LinkedIn for virksomheder, Twitter! og Wordpress. Den engelsksprogede "--For dummies"-serie dækker også emnerne godtIft. til social media strategy ikke så tilbundsgående som fx Lyt til elefanterne, Sig du kan li' mig, Den perfekte storm og Medbruger. Forlaget Libris' guides indeholder mere praktisk info til oprettelse af den sociale profil: , Twitter! og Wordpress. Den engelsksprogede "--For dummies"-serie dækker også emnerne godtIft. til social media strategy ikke så tilbundsgående som fx Lyt til elefanterne, Sig du kan li' mig, Den perfekte storm og Medbruger. Forlaget Libris' guides indeholder mere praktisk info til oprettelse af den sociale profil: LinkedIn for virksomheder, og Wordpress. Den engelsksprogede "--For dummies"-serie dækker også emnerne godtIft. til social media strategy ikke så tilbundsgående som fx Lyt til elefanterne, Sig du kan li' mig, Den perfekte storm og Medbruger. Forlaget Libris' guides indeholder mere praktisk info til oprettelse af den sociale profil: LinkedIn for virksomheder, Twitter! og . Den engelsksprogede "--For dummies"-serie dækker også emnerne godt.