Bøger / skønlitteratur / roman

Mord i lagunen


Beskrivelse


Krimi. Pianistinden Anna ligger i koma på hospitalet i Venedig. Er Annas blodpropper fremprovokeret af en forbrydelse? Politimanden Alberto Morante fatter interesse for sagen og jagten går i Venedigs kanaler.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. juni 2013

af

af

Else Marie Reedtz Cohen

d. 4. juni 2013

Letlæsningsbog for den krimiinteresserede unge og voksne. Sværhedsgraden er i den svære ende af letlæsningsbøger.

Bogen er del af serien Krimi-let. Bogen foregår i Venedig, hvor den berømte pianistinde Anna ligger i koma pga. en række blodpropper. Hendes far fatter mistanke om, at der er sket en forbrydelse og forsøger at alarmere sin gamle ven politimanden Alberto Morante. Inden det lykkes, rammes han selv af provokerede blodpropper magen til Annas og han dør, efter at have fortalt om sin mistanke til sygeplejersken Sofia. Hun kontakter Alberto Morante og han går i aktion med hjælp fra Sofia og Annas husbestyrerinde Laura. Jagten på Annas mand og hendes elsker intensiveres, og bogen har en hæsblæsende slutning. Bogen er spændende, den er præget af Venedigs særlige liv. Sprog og ordvalg er meget enkelt. Forfatter er Jørgen Munck Rasmussen, der har skrevet adskillige letlæsningsbøger.

Kan sammenlignes med Mord i katakomberne af samme forfatter og de andre titler i serien Krimi-let.

Spændende letlæsningskrimi for læsesvage unge og voksne om mord i Venedig. Den ligger i den svære ende af letlæsningsbøger.