Bøger / skønlitteratur / roman

Opkald i natten


Beskrivelse


Krimi. Da Anne Lund findes død ligner det umiddelbart selvmord. Men da efterforskerne Rasmus og Kira går ind i sagen, viser det sig at mange havde grund til at ville Anne til livs. Men hvem myrdede hende, var det én i hendes nærmeste omgangskreds?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. aug. 2015

af

af

Merete Trap

d. 19. aug. 2015

Den smukke men alkoholiserede Anne Lund findes død. Var det selvmord, eller...? Letlæst krimi for voksne, med et lixtal på 24. Primært for krimiglade, læsesvage voksne, men også for unge.

Da Anne Lund findes død, ligner det umiddelbart et selvmord. Anne var alkoholiker og havde både piller og alkohol i blodet. Men kriminalbetjentene Kira og Rasmus, får snart mistanke om at det ikke var selvmord. Anne var et komplekst menneske, en smuk kvinde med trang til at blive bekræftet af mænd. Og mange havde grund til at ville hende til livs. Men hvem dræbte hende? Var det datteren Sofie, var det eks-manden Bo, eller en helt tredje? Undervejs får betjentene hjælp fra Annes veninde Dorte. Og hvad med Dorte, havde hun grund til at myrde Anne? Forrest i bogen er en liste over medvirkende personer. Linda Lassen har mange udgivelser bag sig, og har skrevet til både børn og voksne.

En spændende krimi, som på relativt lidt plads, kommer omkring flere aspekter. Bl.a. det at være pårørende til/barn af en alkoholiker, og blive delvist fanget i et medmisbrug. Kapitlerne er korte og længere ord er delt op af bindestreg. Velegnet til voksne, der gerne vil læse krimier, men som er udfordret på sværhedsgraden. De ældste unge kan også læse med.

Kan sammenlignes med andre letlæste udgivelser for voksne. I samme serie er fx udgivet Spor af mord af Erling Bugge, som også er en krimi.