Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Redningsmission i junglen


Beskrivelse


Veninderne har fået sommerferie og skal hjælpe Olivias tante og onkel med at passe en dyreredningsstation midt inde i junglen. Mia vil prøve at bevise, at den mystiske hvide abe eksisterer og det bringer hende på et udfordrende eventyr.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. sep. 2015

af

af

Jeanette Thisted Villadsen

d. 1. sep. 2015

2 nye bøger i serien "Lego friends". Vi er med de fem veninder på skoleudflugt til Solgården og sommerferiejob i junglen. Selvlæsning for 8-10-årige piger. Kan også fungere som højtlæsning for de lidt yngre Lego friends fans.

I "Solgården" skal de fem veninder på udflugt med resten klassekammeraterne til en nærliggende gård. Der er startet en ny, ret genert, pige i klassen. Emma gør alt hvad hun kan for, at de skal blive gode venner, men uanset hvor meget hun prøver, virker det ikke helt efter hensigten. I "Redningsmission i junglen" har pigerne fået sommerferie og skal hjælpe Olivias tante og onkel med at passe en dyreredningsstation midt inde i junglen. Mia vil prøve at bevise, at den mystiske hvide abe findes og det bringer hende på et udfordrende eventyr.

De 2 bøger foregår i et meget piget univers. Der er lilla illustrationer på de fleste sider og selv teksten er lilla. Historierne er meget overfladiske, men skal nok finde sine læsere.

To andre rigtig gode serier om veninder og deres oplevelser er Wandahls Veninder for altid 1, 2, 3, 4Venindesmykket eller Richardsons serie "Klipklapper-klubben", hvor første del er VenindesmykketTo andre rigtig gode serier om veninder og deres oplevelser er Wandahls Veninder for altid 1, 2, 3, 4 eller Richardsons serie "Klipklapper-klubben", hvor første del er .Informationer og udgaver