Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Silver Cross


Beskrivelse


Fire børn bor alene med deres syge mor på et lille husmandssted. Da moderen dør gør børnene alt hvad de kan for at blive sammen, men myndighederne truer med at splitte dem ad. Da alt håb synes ude, kommer der hjælp fra en helt uventet kant.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. juni 2015

af

af

Christine Christensen

d. 22. juni 2015

Hvad sker der med vores sjæl når den forlader jorden, og hvad sker der hvis den forbliver i limboet mellem himlen og jorden? Roman for spirituelt og filosofisk interesserede læsere.

Anden bog om Pamfilius, den første var Amalie og skytsånden, som forfatteren skrev under pseudonym. Fire børn bor alene med deres syge mor på et lille husmandssted. Da moderen dør gør børnene alt hvad de kan for at blive sammen, og da alt håb synes ude, kommer der hjælp fra en uventet hånd. I Limbo leder den lille blå drage Pamfilius og altruden Pollux fra Sjæletjenesten efter en forsvundet sjæl. For at gennemføre deres opgave må de tage stilling til etiske spørgsmål og deres beslutning påvirker også de fire søskendes livsforløb dramatisk.

Bogen er ikke helt uden humor og fantasi, men desværre forsvinder de gode indslag i den langsomt fremadskridende handling med mange afstikkere og kommentarer til stort og småt. Dialogerne virker ikke troværdige og sproget er gammeldags og ikke helt lettilgængeligt. Bøgerne i serien kan læses uafhængigt af hinanden.

Forfatterens egen Sasja's sidste chanceDårlig Karma handler også om reinkarnation, men med fokus på selve det tidligere liv. Dårlig karma af David Safier beskriver en række reinkarnationer med en skæv humoristisk vinkelForfatterens egen Sasja's sidste chance handler også om reinkarnation, men med fokus på selve det tidligere liv. Dårlig karma af David Safier beskriver en række reinkarnationer med en skæv humoristisk vinkel.Informationer og udgaver