Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Spirit animals - ild og is


Beskrivelse


Fantasy. Conor og hans nye venner forsøger at finde Kæmpeisbjørnen Sukas amulet i det isdækkede Eura, men det vil vise sig at være et farligt og ugæstfrit land.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. maj 2015

af

af

Martin W Hansen

d. 21. maj 2015

På deres fortsatte rejse for at forhindre erobrernes fremfærd er Conor, Abeke, Meilin og Rollan nået til det kolde Nord hvor den gigantiske isbjørn Suka venter på dem. For fantasy-læsere fra 12 år og opefter, der har læst de foregående bind i "Spirit animals"-serien.

I dette 4. bind i serien er vore helte rejste til det kolde og ugæstfri Nord, hvor is og kulde hersker. For en gangs skyld ser det ud til at de har fået et forspring i forhold til erobrernes hær, men det er også tiltrængt, for det virker ikke som om nogen ved, hvor den næste amulet og kæmpeisbjørnen Suka er at finde. Gruppens sammenhold er bedre end nogensinde før, men især Meilin er tynget af sit nylige tab. Dette bind i serien er skrevet af Shannon Hale, som kendes fra Prinsesseakademiet.

Det er et rigtigt godt bind i serien, med masser af spænding og en god historie mellem figurerne undervejs. Det kan stort set ikke mærkes at der er forskellige forfattere til bindene i serien.

For dem der kunne lide Dalia dragehviskerLyntyven og serien "Percy Jackson & olymperne", hvor første bind er LyntyvenFor dem der kunne lide Dalia dragehvisker og serien "Percy Jackson & olymperne", hvor første bind er .