Bøger / skønlitteratur / roman

Tag det hele


Beskrivelse


Chessy og Tate har altid haft et lykkeligt ægteskab, indtil nu. Tate har for meget fokus på sit arbejde, mens Chessy drømmer om at stifte familie. Tate arrangerer en ganske særlig aften, men uopmærksomhed får voldsomme konsekvenser. Kan ægteskabet reddes?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. dec. 2014

af

af

Merete Trap

d. 4. dec. 2014

Selv om man er lykkeligt gift med den flotte, rige dominante drømmemand, kan man godt være ulykkelig. For det er svært, når ægtemanden har mere fokus på arbejdet end på sit ægteskab. Sidste del af "Surrender-trilogien," for kvinder der stadig er med på den erotiske bølge.

Vi er nået til tredje og sidste del af trilogien om de tre veninder Joss, Kylie og Chessy. Chessy og Tate har altid haft et velfungerende s/m ægteskab. Men da Tate begynder at fokusere for meget på sit arbejde og glemmer Chessy og hendes behov, bliver hun ulykkelig. Tate forsøger at rette op på problemerne, men bliver til stadighed distraheret af sit arbejde. Problemerne kulminerer under en s/m seance, hvor Chessy oplever et overgreb. Chessy forlader Tate, og søger tilflugt hos sine veninder, men opdager nu at hun er gravid. Hvad skal hun gøre, kan hun tilgive Tate for hans svigt?.

De sidste par år har den erotiske bølge oversvømmet markedet, men denne bog kan ikke få mit erotiske barometer ret højt op. Handlingen er svag og kriserne virker forcerede. Mest af alt står hovedpersonen for mig, som en forkælet overklasse frue med s/m- og opmærksomhedstrang.

Er genremæssigt i familie med bøger af fx E.L. James og Sylvia Day. Kan dog bedst sammenlignes med forfatterens egen "Breathless-trilogien".