Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Tommy med det gyldne ben


Beskrivelse


Inden sin fødsel er Tommy blevet spået en superkarriere som fodboldspiller, men det bliver svært for det viser sig, at han slet ikke kan drible og score. Der skal mere end almindelig træning til.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. okt. 2018

af

af

Lars Larsen

d. 12. okt. 2018

Sjov og vanvittig historie om Tommys fantastiske karriere som målscorer på FC Floras superhold. Bogen er fuld af skægge indfald, som vil gå lige ind hos mange drenge fra 5 til 11 år. Selvlæsning fra 8 år.

Inden sin fødsel er Tommy blevet spået en superkarriere som fodboldspiller, men det bliver svært for det viser sig, at han slet ikke kan drible og score ligesom sine storebrødre. Der skal mere end almindelig træning til. Kun magi kan hjælpe. Det er noget dværgen Rumle og trolden Maximus kender til, så måske er det med deres hjælp at Tommy bliver specialist i at score på frispark. Bogen er inddelt i 9 kapitler og 5 af dem er illustreret med farvetegninger.

Der er fuld fart over handlingen og en masse mere eller mindre gakkede indfald, som vil gå lige ind hos læserne. Historien er sjov, men handlingen er ret tynd.

Der er mere handling i serien om Amir og Valde, fx En fed plan?Bækager Boldklub - tæsk og tuba eller i serien om den jyske klub Bækager i Bækager Boldklub - tæsk og tubaDer er mere handling i serien om Amir og Valde, fx En fed plan? eller i serien om den jyske klub Bækager i .