Bøger / faglitteratur til børn / godnathistorier

Tryk & glad godnatlæsning


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


I bogen gives et indblik i syv akupressur- og zoneterapipunkter på barnets krop og en guide til nærværende højtlæsning. Derudover er der i sidste del en billedbog med historier om Lille Tumle og hendes bamser.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. jan. 2019

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 10. jan. 2019

Hjælp dit barn godt på vej til drømmeland ved at kombinere højtlæsning og akupressur i syv søde fortællinger om Tumle og hendes bamser. Til baby- og småbørnsforældre (1- 6 år).

Med udgangspunkt i hvert sit akupressur- eller zoneterapipunkt præsenteres vi for syv forskellige massager, der alle har til formål at få ro i barnets krop og forberede det på at skulle sove. Massagerne kombineres i bogens anden del med en række fortællinger om Tumle og hendes bamser, som det er oplagt at læse højt, mens man masserer barnet. Bogen er skrevet i et samarbejde mellem Katrine Birk, som vi kender fra "Tryk og glad"-bøgerne, forfatter Anne Marie Berså, og Lena Adalberth, der fortæller om højtlæsningens positive effekter og sprogstimulerende egenskaber. Der er også gode forslag til forældre med læsevanskeligheder. Højtlæsningsdelen er illustreret.

Meget velfungerende bog, der er let at gå til, anvende og forstå. Uden løftede pegefingre inspireres læseren til at inddrage højtlæsning og massage i forbindelse med aftensputningen, for på den måde af afspænde og berolige barnet med nærvær og berøring.

Det er oplagt at læse videre i Katrine Birks øvrige bøger, fx Tryk og gladTryk & glad babysøvnBørnemeditationerne i mit hjerte og Tryk & glad babysøvn, hvis man vil vide mere om hvordan man med zoneterapi og akupressur kan lindre en række gener hos babyer og småbørn. Med Børnemeditationerne i mit hjerte kan børn, der ikke bryder sig om akupressur og massage, opleve dyb afslapningDet er oplagt at læse videre i Katrine Birks øvrige bøger, fx Tryk og glad og , hvis man vil vide mere om hvordan man med zoneterapi og akupressur kan lindre en række gener hos babyer og småbørn. Med Børnemeditationerne i mit hjerte kan børn, der ikke bryder sig om akupressur og massage, opleve dyb afslapningDet er oplagt at læse videre i Katrine Birks øvrige bøger, fx Tryk og glad og Tryk & glad babysøvn, hvis man vil vide mere om hvordan man med zoneterapi og akupressur kan lindre en række gener hos babyer og småbørn. Med kan børn, der ikke bryder sig om akupressur og massage, opleve dyb afslapning.