Bøger / faglitteratur / opskrifter

Bliss : de nye anti-inflammatoriske nøgler til et længere og bedre liv


Beskrivelse


Guide til at skabe holdbare anti-inflammatoriske hverdagsrutiner, som giver mere harmoni og balance. Med madopskrifter, træningstips og ugeplan.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. jan. 2020

af

af

Hamide Kara

d. 2. jan. 2020

Bliss, anti-inflammatorisk vej til et sundere og bedre liv. Henvender sig til læsere som søger litteratur om fysisk og psykisk velvære i hverdagen.

Forfatter Maria Borelius skriver om sin rejse mod Bliss. "Bliss er et akronym, som indeholder forbogstaverne på alle dele af den anti-inflammatoriske livsstil. Det handler om at booste med god mad, spise mindre sukker og gluten, få rørt sig hver dag, nyde stilheden og glædes ærbødigt over ting, der forekommer os smukke." Med overskrifter som "Brændende sind", "Hjertesorgens drue", "Fire spørgsmål som kan forandre dit liv", "Kunsten at afinflammere dit hjem", "Mine Bliss-opskrifter" m.fl. byder forfatteren på ny viden og personlige erfaringer i kampen for at opnå en holdbar anti-inflammatorisk livsstil. Bogen indeholder også madopskrifter, træningstips samt ugeplan. Bogen er udstyret med private fotos af forfatteren samt citater.

Maria Borelius har tidligere udgivet Sundhedsrevolutionen om sund livsstil og i "Bliss" fortsætter hun med at grave dybere i hvad anti-inflammatorisk livsstil har af betydning for det enkelte menneskets sind og krop. Borelius skriver passioneret om sin personlige søgen efter ny forskning på sundhedsområdet. De dyrekøbte erfaringer, de gode råd og madopskrifterne vil virke motiverende for enhver læser.

Af andre titler om sundhed for livet findes: AyurvedaLev dig yngreRundt om sundhedDin sunde plan, Lev dig yngre, Rundt om sundhed og Din sunde planAf andre titler om sundhed for livet findes: Ayurveda, , Rundt om sundhed og Din sunde planAf andre titler om sundhed for livet findes: Ayurveda, Lev dig yngre, og Din sunde planAf andre titler om sundhed for livet findes: Ayurveda, Lev dig yngre, Rundt om sundhed og .