Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Blood of my blood


Beskrivelse


Krimi. Jagten på sandheden om familien Dent er nået til sin afslutning, og den viser sig at være mere grusom og overraskende end forventet.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. maj 2015

af

af

Lars Larsen

d. 26. maj 2015

Sidste del af den nervepirrende serie om den 17-årige Jazz Dent, søn af verdens mest berygtede seriemorder, og selv på jagt efter sandheden om sin familie. For 14-16-årige.

Jazz intensiverer jagten på sin far og på sandheden om, hvad det var der skete, da hans mor forsvandt og han blev overladt til at bo hos sin farmor i Lobo Nod. Han er bange for selv at være arveligt belastet og som jagten skrider frem viser det sig, at det har han også alt mulig grund til at være. Sandheden er mere grum og kompliceret end først antaget. Handlingen er ordnet i 4 dele og 60 kapitler, hvor synsvinklen skifter mellem Jazz og vennerne Connie og Howie.

Jagten på sandheden om familien Dent er nået til sin afslutning, som viser sig mere grusom og overraskende end forventet. Der er mange tråde at holde styr på i den blodige thriller, og det lykkes forfatteren at holde styr på dem og samle dem. Barry Lygas baggrund i tegneserieverdenen er tydelig i serien. Han skriver i en billedskabende stil med levende dialog og er i stand til at rumme alle figurer. Synsvinklen skifter hele bogen igennem. Det gør handlingen kompleks og øger spændingen. Lille typografi opvejes af god linjeafstand og brug af enkle grafiske virkemidler. Seriens bøger skal læses i rækkefølge.

Sidste del af "I hunt killers"-serien. Læs også Min fars morder.


Politiken

d. 20. sep. 2015

af

af

Anne Bech-Danielsen

d. 20. sep. 2015