Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Candy


Beskrivelse


17-årige Candy Careless verdens ellevte mest berømte person forlader sin families reality-show i New York. Hun begynder en ny karriere som modedesigner i London.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. dec. 2009

af

af

Inger Søndergaard

d. 16. dec. 2009

Teenagepiger fra 13 år med stjerne- og modeldrømme vil elske denne letlæste underholdningsroman om den 17-årige Candy, der forlader New York og sin families realityshow. I London bor hun i lejlighed med Laura, Irina og Hadley som er hovedpersonerne i de første 3 bøger i serien Fashionistas. Serien slutter med dette bind, hvor alle pigerne er flyttet efter at have tjent kassen via realityshowet: At home with the fashionistas.

De 4 modeller i samme lejlighed i London har på skift fortalt deres historie. Serien skildrer den barske modeverden og celebrity livet på godt og ondt. Pigerne er alle meget forskellige men konceptet for alle historierne er, at de gør op med deres baggrund og familie og finder styrke i sig selv og kærlighed. Candy er berømt i New York, hvor hun og hendes forældre har deres eget show. I London drømmer hun om at blive modedesigner og starter som ulønnet praktikant i et modefirma. Her møder hun den mærkelige gudesmukke Alfie, som hjælper hende med at realisere drømmen. Forfatteren er skribent på et engelsk modeblad og er på dansk også kendt fra Rocktøz, 2005.

Seriens første bind Laura, 2008, og tredje bind Irina, 2009, har især fokus på modelarbejdet. Mens Hadley, 2009, og nu Candy også knytter an til den internationale film-, tv- og modeverden. Serien kommer således godt rundt i branchens glæder og skyggesider.

Underholdende trivi for teenagere, som også kommer godt bag om celebrity livets skyggesider.