Bøger / faglitteratur / diætkogebøger

Det lette valg : glad og sund uden gluten og sukker


Beskrivelse


Opskrifter på retter til alle dagens måltider, inklusive bagværk og søde sager. Med mange grøntsager og uden hvedemel og sukker.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. okt. 2016

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 27. okt. 2016

Ondt i maven? Måske tåler du ikke gluten. Her er en håndsrækning til dig, der vil lægge kosten om til mere grøn samt gluten- og sukkerfri mad.

Forfatteren blogger om sund mad, og hendes opskrifter og gode råd kan følges via Instagram. Bogen indeholder opskrifter på retter til dagens måltider, inklusive bagværk og søde sager. Fælles er, at der indgår frugt og grønt, frø og nødder, og at der ikke bruges sukker. Der indgår kun mælkeprodukter i begrænset omfang. Opskrifterne er sat op på helsides opslag med stort farvefoto. Minileksikon over anvendte specialingredienser. Fyldig indledning om de tanker og principper, der ligger bag, og som tager udgangspunkt i de officielle kostråd.

Det er en rigtig god, umiddelbart anvendelig og lettilgængelig kogebog i et ligefremt sprog, der på troværdig vis bygger på egne erfaringer, men også tager kendt viden og officielle kostråd i ed. Bogen og dens opskrifter ser lækre og indbydende ud. Målgruppen er bred og inkluderer de lånere, der ikke er så vilde med trendy lækkerhed og ikke-kendte ingredienser.

Maveglad kickstartFemme foodTarme med charmeTarme i topform kunne være bogen, der kommer denne nærmest blandt de mange, der i de senere år er kommet om glutenfri kost og sarte maver. Femme food er en anden, ret god kogebog med baggrund i blogs. For mere teori kan bl.a. foreslås Tarme med charme eller Tarme i topformMaveglad kickstart kunne være bogen, der kommer denne nærmest blandt de mange, der i de senere år er kommet om glutenfri kost og sarte maver. er en anden, ret god kogebog med baggrund i blogs. For mere teori kan bl.a. foreslås Tarme med charme eller Tarme i topformMaveglad kickstart kunne være bogen, der kommer denne nærmest blandt de mange, der i de senere år er kommet om glutenfri kost og sarte maver. Femme food er en anden, ret god kogebog med baggrund i blogs. For mere teori kan bl.a. foreslås eller Tarme i topformMaveglad kickstart kunne være bogen, der kommer denne nærmest blandt de mange, der i de senere år er kommet om glutenfri kost og sarte maver. Femme food er en anden, ret god kogebog med baggrund i blogs. For mere teori kan bl.a. foreslås Tarme med charme eller .