Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Felven og syvsoveren


Beskrivelse


Fantasy. Felven bor i en træstub på en eng midt i elverriget. Syvsoveren er hendes bedste ven, og da jorden begynder at ryste bliver de to sendt ud på en farefuld mission for at redde elverriget.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. maj 2019

af

af

Lars Larsen

d. 22. maj 2019

En historie om Felven og syvsoveren, som bliver sendt på en farlig rejse af elverkongen og ældste feen. Til selvlæsning fra 8-9 år og egnet til højtlæsning fra 5 år.

Felven bor i en træstub i udkanten af en eng midt i elverriget. Hun er hverken fe eller elver, men drømmer meget om at være som dem og holder sig gode venner med alle. Hun er særligt gode venner med den kloge syvsover. Da jorden en dag begynder at ryste, beslutter elverkongen og ældste feen at sende Felven og syvsoveren ud på en særlig - og farlig - rejse. De skal forsøge at få kontakt med de underjordiske. Kapitlerne er korte og skriften stor. Mia Mouridsen har illustreret med små sort-hvide tegninger og et farvestrålende omslag med Felven og Syvsoveren på forsiden. Ulla Schejbel Nielsen har udgivet 3 sangbøger, Flyv lille fuglAftensange til de mindsteMine kirkesangeKatekis-Musen, Aftensange til de mindste og Mine kirkesange samt Katekis-Musen, en dåbsvejledning for forældreFelven bor i en træstub i udkanten af en eng midt i elverriget. Hun er hverken fe eller elver, men drømmer meget om at være som dem og holder sig gode venner med alle. Hun er særligt gode venner med den kloge syvsover. Da jorden en dag begynder at ryste, beslutter elverkongen og ældste feen at sende Felven og syvsoveren ud på en særlig - og farlig - rejse. De skal forsøge at få kontakt med de underjordiske. Kapitlerne er korte og skriften stor. Mia Mouridsen har illustreret med små sort-hvide tegninger og et farvestrålende omslag med Felven og Syvsoveren på forsiden. Ulla Schejbel Nielsen har udgivet 3 sangbøger, Flyv lille fugl, og Mine kirkesange samt Katekis-Musen, en dåbsvejledning for forældreFelven bor i en træstub i udkanten af en eng midt i elverriget. Hun er hverken fe eller elver, men drømmer meget om at være som dem og holder sig gode venner med alle. Hun er særligt gode venner med den kloge syvsover. Da jorden en dag begynder at ryste, beslutter elverkongen og ældste feen at sende Felven og syvsoveren ud på en særlig - og farlig - rejse. De skal forsøge at få kontakt med de underjordiske. Kapitlerne er korte og skriften stor. Mia Mouridsen har illustreret med små sort-hvide tegninger og et farvestrålende omslag med Felven og Syvsoveren på forsiden. Ulla Schejbel Nielsen har udgivet 3 sangbøger, Flyv lille fugl, Aftensange til de mindste og samt Katekis-Musen, en dåbsvejledning for forældreFelven bor i en træstub i udkanten af en eng midt i elverriget. Hun er hverken fe eller elver, men drømmer meget om at være som dem og holder sig gode venner med alle. Hun er særligt gode venner med den kloge syvsover. Da jorden en dag begynder at ryste, beslutter elverkongen og ældste feen at sende Felven og syvsoveren ud på en særlig - og farlig - rejse. De skal forsøge at få kontakt med de underjordiske. Kapitlerne er korte og skriften stor. Mia Mouridsen har illustreret med små sort-hvide tegninger og et farvestrålende omslag med Felven og Syvsoveren på forsiden. Ulla Schejbel Nielsen har udgivet 3 sangbøger, Flyv lille fugl, Aftensange til de mindste og Mine kirkesange samt , en dåbsvejledning for forældre.

En sød historie med en overskuelig handling. En bog for dig, som kan lide eventyrlige og spændende fortællinger. Skriften er stor og der er langt mellem linjerne.

Josefine Ottesens letlæsningsserie "Hullerikkerne fra Syvstammetræet" er noget vildere. Heltemod og kragelortVennerne fra VerdenstræetDet forstenede hjerte er første bind i serien. Vennerne fra Verdenstræet er også en sød og spændende bog om elverfolk. Endelig er der letlæsningsserien "Elverfolkets skæbne", hvor Det forstenede hjerte er første bindJosefine Ottesens letlæsningsserie "Hullerikkerne fra Syvstammetræet" er noget vildere. Heltemod og kragelort er første bind i serien. er også en sød og spændende bog om elverfolk. Endelig er der letlæsningsserien "Elverfolkets skæbne", hvor Det forstenede hjerte er første bindJosefine Ottesens letlæsningsserie "Hullerikkerne fra Syvstammetræet" er noget vildere. Heltemod og kragelort er første bind i serien. Vennerne fra Verdenstræet er også en sød og spændende bog om elverfolk. Endelig er der letlæsningsserien "Elverfolkets skæbne", hvor er første bind.