Bøger / faglitteratur / erindringer

Hvad du ikke har i benene, må du have i hovedet : fra sofaatlet til "Mr. Great Wall" og maratonløber på de syv kontinenter


Beskrivelse


Maratonløberen Henrik Brandt (f. 1959), der har gennemført The Great Wall Marathon foreløbigt 14 gange, beretter om sin store passion for løb. Om hvordan indre overbevisning og troen på sig selv kan bringe en langt.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. apr. 2014

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 29. apr. 2014

Vil tiltrække den sportsinteresserede, der måske selv er til barske sportsudfordringer, den som søger inspiration til personlig udvikling og biografilæseren.

Henrik Brandt (f. 1959) er forfatter og har bl.a. kompetencer indenfor coaching og personlig udvikling. Og så er han ikke mindst dedikeret maratonløber. Og det ikke en helt almindelig én af slagsen. Han bærer i dag tilnavnet "Mr. Great Wall" med fortjent stolthed, da han simpelthen er den eneste i verden som har løbet og gennemført maratonløbet "The Great Wall Marathon, http://great-wall-marathon.com/, hver gang siden første løb i 1999. I sit forord skriver HB bl.a.: "For 15 år siden havde jeg en overbevisning, der sagde, at jeg ikke kunne løbe. I dag ved jeg, at jeg er Mr. Great Wall. Tro mig, der en verden til forskel på disse to tilstande". Bogen følger kronologisk biografisk både det personlige liv og afsøger baggrunden for den personlige motivation bag de udmarvende ultimative sportsudfordringer. Der er også personlige beskrivelser og erfaringer fra mange andre maratonløb overalt i verden, som undertitlen siger det "på syv kontinenter". Teksten ledsages på de mange kilometer af en del fotos.

Kan sammenlignes med andre bøger om ultimative sportsudfordringer fx Marathonkvinden : 366 marathonløb på 365 dage eller Ekstremløberen : vilde eventyr i jungle, bjerge og ørken af Jacob Juul Hastrup.

Motiverende maratonløber-biografi med læsere på mange biblioteker.