Bøger / faglitteratur

Kom i form til halvmaraton på 100 dage


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. jan. 2016

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 11. jan. 2016

Træningsprogram, råd og tips til i løbet af 100 dage at blive i stand til at gennemføre en halvmaraton. For løbere - både nybegyndere og den mere erfarne motionist.

Anders Ejbye-Ernst er tidligere eliteløber, og i dag arbejder han som journalist. I bogen fortæller han om, hvordan man kommer i gang med træningen, om beklædning, gear og gadgets, hvordan man undgår løbeskader og helt specifikt, hvordan man træner til halvmaraton, og når halvmaratonen er gennemført, hvordan man træner til maraton. Desuden er der lidt om kost og væske, og om hvordan man forbereder sig til konkurrencen. Bogen afsluttes med 8 træningsprogrammer til halvmaraton, som er inddelt efter hvor meget man løber i forvejen, og 4 programmer til maraton. Grundprincippet i alle programmer er lange, rolige ture suppleret med moderate intervaller.

Halvmaraton-distancen er en distance, der virkelig vokser i øjeblikket, så der vil være mange potentielle læsere. Bogen er skrevet i et lettilgængeligt sprog, og programmerne er overkommelige at gennemføre.

Vi har mange bøger om at træne til halvmaraton (og maraton). Løb som elitenLøb langtBrændstof & kølervæske til dit maratonløb bygger på samme principper med lange rolige ture, men den er en anelse mere teknisk. Også Løb langt er en meget brugbar bog. Brændstof & kølervæske til dit maratonløb lægger især vægt på mad og drikke i forbindelse med halv-og helmaratonVi har mange bøger om at træne til halvmaraton (og maraton). Løb som eliten bygger på samme principper med lange rolige ture, men den er en anelse mere teknisk. Også er en meget brugbar bog. Brændstof & kølervæske til dit maratonløb lægger især vægt på mad og drikke i forbindelse med halv-og helmaratonVi har mange bøger om at træne til halvmaraton (og maraton). Løb som eliten bygger på samme principper med lange rolige ture, men den er en anelse mere teknisk. Også Løb langt er en meget brugbar bog. lægger især vægt på mad og drikke i forbindelse med halv-og helmaraton.