Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Kom så, Buller!


Beskrivelse


Anna og Stine går tur med deres hunde ned til et tivoli på havnen. Der er mange mennesker. Stines lille hund Fifi, bliver hele tiden trådt på poterne. Anna får en ide, da hun ser en mand som sælger balloner.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. maj 2016

af

af

Stine Bille

d. 27. maj 2016

Anna og Stine går tur med deres hunde. De går hen til et tivoli. Her bliver Stines lille hund Fifi hele tiden trådt på poterne. Anna køber en masse balloner for at hjælpe Fifi. Hvad mon hun finder på? For 7-8-årige.

Anna og Stine går ned til havnen, for at lufte deres hunde, Buller og Fifi. Ved havnen er der et tivoli. Stine prøver lykkehjulet og vinder en bamse, bagefter køber de is. Der er mange mennesker, og Stines lille hund Fifi, bliver hele tiden trådt på poterne. Anna køber derfor en masse balloner, som hun binder fast til Fifi, så han svæver. Bogen er den tiende i serien om Anna og Buller.

Super god og sjov historie. Bogen er sprogligt gennemarbejdet, og et fint bevis på, at der kan laves gode historie med lix 5. Selvom illustrationerne fremstår lidt altmodisch, er de meget medfortællende.

Der findes mange bøger i samme serie fx Slap af, Buller!Tak, Bella! Af andre bøger om hunde kunne et bud være Tak, Bella! af Per ØstergaardDer findes mange bøger i samme serie fx Slap af, Buller! Af andre bøger om hunde kunne et bud være af Per Østergaard.