Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Ligbål


Beskrivelse


Science fiction. Bæst og Agat forsøger at hverve nye krigere til Skyggen blandt byherrerne fra By7. Deres næste mission går til den tidligere forskningsø Madrich, hvor en svær opgave venter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. aug. 2017

af

af

Martin W Hansen

d. 24. aug. 2017

Bæst og Agat hverver nye krigere til Skyggens kamp mod Eternal, men på en mission til øen Madrich, kommer de i tvivl om de kæmper på den rigtige side. For dem, der kan lide action-mættet science fiction med superhelte. Fra 12 år og opefter.

Det er 2. del i serien "Afterworld". Her møder vi igen Bæst og Agat som hverver nye krigere til at kæmpe for Skyggen. Sammen med Krigeren, der kalder sig White Knight og den uhyggelige blækspruttekvinde Tenchi, tager de til øen Madrich, hvor man har bygget et rekreationssted for Alfaer og andre byherrer. Problemet er bare, at når byernes herskere først er tjekket ind på øen, forlader de den ikke igen, og Skyggen er sikker på, at de bliver brugt til eksperimenter. Så de nye helte tager til øen for at løse mysteriet. "Afterworld" foregår i samme univers som forfatterens "Zombiepesten", og er endnu en gang illustreret af Aske Schmidt Rose.

Det er endnu et rigtigt godt bind i serien, hvor spændingen og (ikke mindst) intrigerne optrappes.

Egner sig godt til dem, der vil have ny, spændende science fiction i stil med CybosaurusDestin - seerkrystallenTidsmaskinen, Destin - seerkrystallen og TidsmaskinenEgner sig godt til dem, der vil have ny, spændende science fiction i stil med Cybosaurus, og TidsmaskinenEgner sig godt til dem, der vil have ny, spændende science fiction i stil med Cybosaurus, Destin - seerkrystallen og .