Bøger / skønlitteratur / roman

Postkort fra fortiden


Beskrivelse


Søskendeparret Ed og Billa St Enedoc lever et stille og roligt liv i slægtens hus Mellinpons. Men da de en dag modtager et postkort fra stedbroderen Tristan, som de ikke har set i over 50 år, brydes idyllen. For hvad ønsker Tristan fra dem, efter så mange års tavshed?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. sep. 2013

af

af

Merete Trap

d. 27. sep. 2013

Her kommer endnu en "dameroman" fra den produktive Marcia Willett. Romanens målgruppe er de kvindelige læsere, gerne den lidt ældre generation, som kan lide idyllen og de fredsommelige slægtsintriger.

Det ældre søskendepar Ed og Billa St Enedoc, bor sammen i huset Mellinpons, efter deres respektive ægtefællers død. Som nabo har de halvbroderen Dominick. Livet går sin stille og rolige gang, indtil der en dag dukker et postkort op fra den forhadte stedbroder Tristan, der melder sin ankomst. Tristans ankomst ryster den stille idyl, for hvad vil han på Mellinpons efter 50 år? Er det huset, penge eller måske forsoning han er ude efter? Marcia Willett har mange læsere blandt de lidt ældre kvinder, og disse vil endnu engang få hvad de forventer. Et stille og underholdende drama i et pænt og idyllisk, engelsk miljø, tilsat mysterier om slægtsforhold. Marcia Willet har et langt forfatterskab bag sig, senest Haven ved floden 2012.

Kan sammenlignes med de øvrige romaner i Marcia Willetts forfatterskab fx Haven ved floden, 2012. Minder også om Rosamunde Pilchers og Maeve Binchys romaner.

Et stille og underholdende drama om komplicerede slægtsforhold. En roman der foregår i et pænt og roligt engelsk miljø, og som vil tiltale de ældre kvindelige læsere. Forfatterens trofaste læsere vil atter føle sig godt underholdt.