Bøger / skønlitteratur / roman

Projekt baby


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Humoristisk og ironisk, men også alvorlig og meget detailleret skildring af 33-årige irske Emma Hamiltons stigende desperation i forsøget på at blive gravid efter alle lægekunstens regler.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. maj 2005

af

af

Beth Høst

d. 25. maj 2005

Marian Keyes har fået en lillesøster, og "chick-lit"-genren en uventet sidegren. Denne debutant er irsk, klummejournalist, hun skriver let og ubesværet, og så tager hun rigtig grundigt fat i et emne, her er ingen berøringsangst. Det handler om at være thirty-something, karrierepige, godt gift og SKRUK, men det kniber med at blive gravid. Hovedpersonen Emma er igennem det hele: ægløsningstest, fertilitetsbehandlinger af alle slags. Alt skildres med afvæbnende uhøjtidelighed. Hun har en pragtmand, der ind imellem får rigeligt af hendes baby-besættelse, vi er med på cafeen med veninden, der er træt af singlelivet og den nybagte babymor-veninde, der virkelig tvivler på det vidunderlige i moderrollen. De kaglende tanter skildres også til 100% genkendelighed. Bogen er nærmest delt i "optrin", hver især meget morsomt og rammende med alvoren bag, og ingen af myterne går ram forbi. Måske vil detaljer i fertilitetsundersøgelserne være lidt rigeligt for nogen, men "chick-lit" har virkelig fået et specielt afkom her. Happy ending? Ja da, men hun bliver ikke gravid; efterfølgeren kommer på engelsk til efteråret: "A perfect match", og den handler om adoption.


litteratursiden.dk

d. 22. aug. 2005

af

af

Rikke Bødker

d. 22. aug. 2005

Hvorfor kan man ikke bare blive gravid, når man er parat til at blive mor? Med både alvor og humor skildres Emmas kamp for at få sin ønskebaby. Emma Hamilton er en 33-årig kvinde, som er glad og tilfr...


Jyllands-posten

d. 11. juni 2005

af

af

Henriette Bacher Lind

d. 11. juni 2005