Bøger / skønlitteratur til børn / roman

PS: jeg elsker dig stadig


Beskrivelse


Lara Jean finder sammen med Peter og nu troede hun lige, at alt ville blive nemmere, men det gør det ikke. Jalousi, mobning og usikkerhed sender Lara Jean ud på en følelsesmæssig rutsjebanetur.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. dec. 2016

af

af

Heidi Drasbek Martinussen

d. 1. dec. 2016

En sød ungdomsbog om den første store kærlighed. Bogen er anden del i en trilogi. For unge fra 13 år, med hang til gode kærlighedshistorier og romantik.

Lara Jean er vild med Peter og prøver at vinde ham tilbage efter nogle uheldige ting, der er sket mellem dem, og det lykkes også. Men nu da hun endelig har vundet den eneste ene er det bare svært på en helt anden måde. Der er mange nye følelser, som jalousi, frygt for det ukendte, frygt for at blive dumpet, hvis man ikke er enige om, hvor langt man vil gå i forhold til sex osv. Herudover er Lara Jeans familieliv og livet som midterbarn og teenager også nogle gange lidt svært. Bogen er anden del i Jenny Hans trilogi om Lara Jean og hendes kærlighedsliv. Første bog i trilogien er Hvis bare du var min.

En rigtig feel good ungdomsbog om den første rigtige kæreste, livet som teenager og forholdet til søskende og forældre. En fin fortsættelse af den første bog.

I 99 dageDen sommer alting ændrede sig er der lidt samme stemning, teenageliv, kærlighed og high school/college liv. Jenny Han har tidligere skrevet Den sommer alting ændrede sig, som også handler om den første store kærlighedI 99 dage er der lidt samme stemning, teenageliv, kærlighed og high school/college liv. Jenny Han har tidligere skrevet , som også handler om den første store kærlighed.