Bøger / faglitteratur

Sådan skaber du rum i din have


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Ideer og anvisninger til hvordan du skaber forskellige rum i din have, f.eks. rum til spisning, rum til sport, rum til afslapning og rum til blomster.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. juni 2017

af

af

Rikke Bruun

d. 22. juni 2017

Vi bruger vores haver til flere og flere ting, og med denne bog i hånden får du hjælp til at skabe rum til mange forskellige aktiviteter i din have. For alle med have.

En have kan være mange ting, og det at indrette en have kan være lige så personligt som at indrette et hus. Dorthe Kvist har i denne bog samlet en lang række erfaringer, som gør det muligt at skabe rum til lige netop det, som den enkelte gerne vil bruge sin have til; afslapning, motion, meditation, køkkenhave, spisning eller arbejde. Der er mange måder at skabe rum i haven på; flytbare plantekasser, træer, bede, hække - alt sammen for at skabe en have, som man har lyst til at opholde sig i og gå på opdagelse i. Dorthe Kvist havedesigner og blogger m.m, og hun er kendt fra fx TV2 fri. Hun har tidligere udgivet Bliv ven med din haveByhaven, 2012, og Byhaven, 2013En have kan være mange ting, og det at indrette en have kan være lige så personligt som at indrette et hus. Dorthe Kvist har i denne bog samlet en lang række erfaringer, som gør det muligt at skabe rum til lige netop det, som den enkelte gerne vil bruge sin have til; afslapning, motion, meditation, køkkenhave, spisning eller arbejde. Der er mange måder at skabe rum i haven på; flytbare plantekasser, træer, bede, hække - alt sammen for at skabe en have, som man har lyst til at opholde sig i og gå på opdagelse i. Dorthe Kvist havedesigner og blogger m.m, og hun er kendt fra fx TV2 fri. Hun har tidligere udgivet Bliv ven med din have, 2012, og , 2013.

Hvis man vil mere med sin have end at have en stor plæne, er der masser af inspiration og gode råd at finde i denne bog. Her får man hjælp til at skabe plads til hygge, aktivitet og stilhed uanset om man har en lille eller en stor have.

Der findes en del bøger om at designe haver alle med forskellige omdrejningspunkter fx Design din haveDesign din have med farver, 2017, og med farver, 2016Der findes en del bøger om at designe haver alle med forskellige omdrejningspunkter fx Design din have, 2017, og , 2016.