Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Spirit animals - evigtræet


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Fantasy. Enden på vore heltes rejse nærmer sig, og selvom det ser ud til at Kovo og Gerathon sammen danner en uimodståelig kraft, samler modstanderne sig i et sidste, desperat forsøg på at sætte en stopper for deres onde planer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. feb. 2016

af

af

Martin W Hansen

d. 1. feb. 2016

Enden på vore heltes rejse nærmer sig, og selvom det ser ud til at Kovo og Gerathon sammen danner en uimodståelig kraft, samler modstanden sig i et sidste, desperat forsøg på at sætte en stopper for deres onde planer. For fantasy-læsere fra 12 år, der har fulgt "Spirit animals"-serien.

De 4 helte Conor, Abeke, Meilin og Rollan forsøger en sidste gang at finde sammen og samle modstand mod de to Åndedyr som er ved at ødelægge hele Erdas i deres forsøg på at samle alle Talismanerne, og genskabe verden i deres billede. Men rejsen bliver lang og kampen meget hård, for de er håbløst i undertal overfor Erobrernes talløse hær. Dette er det 7. og sidste bind i serien "Spirit animals", som denne gang er skrevet af Marie Lu, som også har skrevet serien "En Legend-roman".

Det sidste bind i "Spirit animals" serien er akkurat lige så spændende som de foregående. De enkelte bind i serien bør ikke læses uafhængigt af hinanden, serien skal læses i rækkefølge. Det er en stor fornøjelse, at nå frem til denne, meget tilfredsstillende slutning til sidst.

Den konstante jagt på dyr i overstørrelse minder meget om Adam Blades serie "Monsterjagten", der begynder med Ilddragen Ferno. "Monsterjagten" er skrevet i et noget mere simpelt sprog. "Spirit animals" kan derfor anbefales til dem der er blevet trætte af Blades serie, og som ledte efter noget mere udfordrende.