Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Ulvedrengen. Bind 2


Beskrivelse


Fantasy. Ali er Ulvedrengen, som er udvalgt til at tage kampen op mod den onde troldmand, Duban. Mia, Gry og Tue må hjælpe til med det, de er bedst til. Mia skal spionere på Duban borg. Vil det lykkes for hende at få hjælpen frem?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. apr. 2017

af

af

Karsten Boll

d. 21. apr. 2017

Børnene Tue, Mia, Gry og Ali skal arbejde med emnet "Troldmænd og hekse" i skolen. De finder en magisk bog i skolens kælder. Den fører dem til Den Magiske Skov, hvor de må kæmpe mod ondskaben sammen med Ulvefolket. Vil de komme levende tilbage? 3 sammenhængende bøger, for 8-10 år.

I 3 sammenhængende bøger med samme titel fortælles historien om, hvordan de fire klassekammerater kommer over i en anden verden og opdager, at de har forskellige egenskaber, som skal redde Ulvefolket fra tyranen Duban. Teksten er lix 16 i alle tre bøger. Der er en farvelagt tegning på næsten alle opslag, som er lavet af Michael Pedersen. Han har også lavet tegninger til Jeppe scorer hat-trickDet magiske sværdMonsternat. Jim Højberg kendes fra bl.a. Det magiske sværd og MonsternatI 3 sammenhængende bøger med samme titel fortælles historien om, hvordan de fire klassekammerater kommer over i en anden verden og opdager, at de har forskellige egenskaber, som skal redde Ulvefolket fra tyranen Duban. Teksten er lix 16 i alle tre bøger. Der er en farvelagt tegning på næsten alle opslag, som er lavet af Michael Pedersen. Han har også lavet tegninger til Jeppe scorer hat-trick. Jim Højberg kendes fra bl.a. og MonsternatI 3 sammenhængende bøger med samme titel fortælles historien om, hvordan de fire klassekammerater kommer over i en anden verden og opdager, at de har forskellige egenskaber, som skal redde Ulvefolket fra tyranen Duban. Teksten er lix 16 i alle tre bøger. Der er en farvelagt tegning på næsten alle opslag, som er lavet af Michael Pedersen. Han har også lavet tegninger til Jeppe scorer hat-trick. Jim Højberg kendes fra bl.a. Det magiske sværd og .

Fin historie om kampen mod det onde for 2.-4. klasse / 8-10 år, med en let læselig tekst og gode tegninger, som passer fint til indholdet.

Der findes flere fantasybøger for samme alder fx Manden uden skyggeIliana og BelinSort magi, Iliana og Belin og Sort magiDer findes flere fantasybøger for samme alder fx Manden uden skygge, og Sort magiDer findes flere fantasybøger for samme alder fx Manden uden skygge, Iliana og Belin og .