Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Unremembered - uden glemsel


Beskrivelse


Science fiction. Sera og Zen gemmer sig nu i år 1609. Men da Zen bliver syg er Sera nødt til at rejse frem i tiden for at finde en kur. Snart har forfølgerne fra Diotech fundet hende, og Sera må foretage sin søgen efter kuren, med den kunstigt fremstillede Kaelen som sin vogter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. okt. 2014

af

af

Merete Trap

d. 6. okt. 2014

Anden del af spændende science fiction serie for unge fra ca. 14 år. Bogen handler om den kunstigt fremstillede Seraphina (kaldet Sera). Til læsere der kan lide en blanding af science fiction og kærlighed.

Seraphina og Zen er rejst til året 1609, hvor de gemmer sig for forfølgerne fra Diotech. Desværre bliver Zen syg, og det viser sig, at det er Diotech der står bag. Sera er nu nødt til at foretage en hæsblæsende rejse gennem tiden, for at finde en kur til at redde Zen. Men Diotech er hele tiden et skridt foran, og Sera fanges af Kaelen, Diotechs kunstigt fremstillede modstykke til Sera. Nu skal Sera, med Kaelen som sin vogter, finde frem til videnskabskvinden Maxxer, som sidder inde med svarene. Undervejs på sin rejse, i år 2032, møder Sera også en nu voksen Cody, hendes plejebror fra 2013. Lykkes det Sera at finde Maxxer, og dermed kuren til Zen? Og hvad er det for nogle uventede følelser, der opstår mellem Sera og den (måske ikke) iskolde Kaelen? En rigtig spændende og velskrevet serie for unge fra ca. 14 år, som kan lide blandingen af science fiction, tidsrejser og kærlighed. Bogen slutter med en spændende cliff hanger. Kan anbefales.

Kan fx sammenlignes med serien Time Riders af Alex Scarrow, som også handler om unge mennesker der rejser i tiden. Bogen minder mig desuden lidt om de gamle "Terminator"-film, pga. dilemmaet kunstig intelligens/følelser.

Anden del af en rigtig spændende og underholdende science fiction- og kærlighedsserie for unge fra ca. 14 år.