Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Vildvæsner - den hvide enkes hævn


Beskrivelse


Fantasy. I Blackstone trues vildvæsnerne af endnu en mægtig fjende. Kragetaleren Caw møder mistillid blandt vildvæsnerne, da han for alvor kaster sig ind i kampen mod ondskaben, der har tråde til både fortiden og de dødes rige.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. okt. 2017

af

af

Morten Halskov Jensen

d. 26. okt. 2017

I den dystre by Blackstone kastes kragetaleren Caw ud i det afgørende opgør mod ondskaben, der truer med at udslette alle vildvæsner. For børn i alderen 9-14 år, der kan lide en spændende urban-fantasy fortælling.

Sidste bind i trilogien "Vildvæsner". I Blackstone raser krigen mellem vildvæsnerne. Selvom Fluernes Moder er forsvarligt lukket inde på byens psykiatriske hospital, så hærger de kriminelle vildvæsner i gaderne. Snart bliver det klart for kragetaleren Caw, at endnu en mægtig fjende er ved at rejse sig i form af Den Hvide Enke, som måske har tråde tilbage til Spindemanden? Flere helte fra Den Mørke Sommer slutter sig til vildvæsnerne, men Caw møder mistillid blandt sine venner, og i drømmesyn erfarer han, at fortiden rummer flere nuancer af godt og ondt. Meget står på spil, og Caw får brug for både Kragens Næb og Midnatsstenen i den afgørende kamp for krageslægtens skæbne og mod ondskaben i Blackstone.

Spændende urban-fantasy roman om at gøre det rigtige i kampen mod ondskaben. Du kastes ind i handlingen fra de foregående bind, så læs dem først for at få bedst udbytte af historien. Plottet indeholder mange overraskelser, og fortællingen byder på en spændende finale, der på bedste vis afrunder trilogien.

Få forhistorien om Caw og vildvæsnerne i Blackstone i seriens to foregående bind. En anden urban-fantasy bog kunne være Natterejse til underverdenen, hvor hovedpersonens savn af sin mor også er med til at drive handlingen.


Weekendavisen

d. 15. dec. 2017

af

af

Damian Arguimbau

d. 15. dec. 2017