Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Den sidste stjerne


Beskrivelse


Science fiction. Kampen mod de invaderende aliens går ind i den allersidste fase. Den bliver blodig og det er til det sidste svært at skelne hvem der er venner og hvem der er fjender.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. nov. 2016

af

af

Lars Larsen

d. 7. nov. 2016

Afslutning på serien "Den 5. bølge", hvor aliens har invaderet jorden og udslettet menneskeheden. Kun ganske få har overlevet, og de står over for en svær beslutning. Skal de blive som "De Andre" eller bevare den sidste rest af menneskelighed? For læsevante unge fra 13 år og unge voksne.

Kampen mod de invaderende aliens går ind i allersidste fase. Handlingen forløber over 5 dage. Den sidste kamp bliver hård og blodig, og til sidst er der kun ganske få tilbage. Mange situationer bliver beskrevet fra forskellige synsvinkler og der er mange reflektioner og meget dialog.

Forfatteren er god til at beskrive kamp og lemlæstelse, og historien bliver ført til ende, men der er mange gentagelser og det bliver stadig mere uklart, hvem der er venner og fjender.

Til læsere af Hunger games-trilogien, DødsspilletLøbeildOprørHøstens engle, Løbeild og Oprør samt Alden Bells Høstens engle, der handler om et USA, hvor zombier og mutanter har taget magtenTil læsere af Hunger games-trilogien, Dødsspillet, og Oprør samt Alden Bells Høstens engle, der handler om et USA, hvor zombier og mutanter har taget magtenTil læsere af Hunger games-trilogien, Dødsspillet, Løbeild og samt Alden Bells Høstens engle, der handler om et USA, hvor zombier og mutanter har taget magtenTil læsere af Hunger games-trilogien, Dødsspillet, Løbeild og Oprør samt Alden Bells , der handler om et USA, hvor zombier og mutanter har taget magten.


litteratursiden.dk

d. 9. dec. 2016

af

af

Pia Bechmann

d. 9. dec. 2016

Young Adult blander sig med science fiction i denne vellykkede serie om den totale udryddelse af menneskeheden. I afsluttende bind tager De Andre nye våben i brug mod de sidste overlevende. Cassie, Ri...


Weekendavisen

d. 9. dec. 2016

af

af

Vibe Termansen

d. 9. dec. 2016