Bøger / skønlitteratur / roman

Hjertets udvalgte


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Phury har ofret sig for andre hele sit liv: sin tvillingebror, broderskabet. Og senest har han meldt sig som primærhan, hvis opgave det er at avle nye brødre og udvalgte.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. okt. 2015

af

af

Dorthe Marlene Jørgensen

d. 19. okt. 2015

Bind 6 og 7 i "The black dagger brotherhood". Phury kæmper for at acceptere sin rolle som primærhan, tiltrækningen mellem ham og hans førstemage vokser og problemerne føles uoverkommelige. For læsere af serien og dark fantasy, primært unge (15+) og voksne.

I "Hjertets udvalgte" følger vi Phury der plages af en indre stemme der bestemmer over ham. Samtidig bliver hans stofmisbrug værre og værre og han bliver smidt ud af Broderskabet. Han skal dog stadig være flokkens alfahan, og det er svært for ham. Netop som han vil sende sin førstemage Cormia tilbage, begynder han at få følelser for hende. I "Artens styrke" følger vi fortsat Phury. Hans misbrug bliver mere og mere kritisk, og først da han er ved at dø af en overdosis, går det op for ham at rollen som alfahan er vigtig. Men han tvinges til at vælge mellem pligt og kærlighed.

Der er tale om en rigtig god fortælling. Sproget er let og nemt og man er hurtigt igennem den enkelte bog, hvilket skyldes man bliver "bidt" af historien. Handlingen er hæsblæsende og bøgerne er ikke til at slippe igen.

Ud over de tidligere bøger i serien "The black dagger brotherhood", findes fx også dark fantasy-serien "Dæmondræberen af Louise Haiberg: OprørerUdvalgtRevolution, Udvalgt og RevolutionUd over de tidligere bøger i serien "The black dagger brotherhood", findes fx også dark fantasy-serien "Dæmondræberen af Louise Haiberg: Oprører, og RevolutionUd over de tidligere bøger i serien "The black dagger brotherhood", findes fx også dark fantasy-serien "Dæmondræberen af Louise Haiberg: Oprører, Udvalgt og .