Bøger / faglitteratur / opskrifter

Bartenderens cocktails : de bedste opskrifter på klassiske og nye drinks


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. maj 2018

af

af

Peter Holm Rasmussen

d. 24. maj 2018

Cocktails og drinks i lange baner, præsenteret af to af de mest garvede bartendere i branchen. De kender alle tricks og viser dig hvordan du får det bedste ud af alle ingredienserne, som man samtidigt får lært en masse om. Til inspiration, viden og nydelse til hjemmebartenderen.

Opskrifter på cocktails og drinks samt baggrundsviden om ingredienser og udstyr, typer af alkohol og glas, juicer, salte, forskellige måder at shake på, hældeteknikker, infusering og pyntning. Vi præsenteres for de helt traditionelle cocktails, de drinks alle kender, men som alligevel kræver præcision og kendskab, de lidt mere specielle klassikere og så bartendernes egne prisvindende cocktails, som de bl.a. har udviklet i forbindelse med nogle af de internationale konkurrencer, som de hver især har deltaget i, og vundet.

Velskrevet, indbydende og inspirerende. Bogen udmærker sig ved flotte billeder og mange interessante informationer om ingredienser og udstyr. Opskrifterne er lette at gå til og præsenteres, så man ikke føler man skal være professionel for at gå i gang.

Kan fint supplere Bartenderens håndbogGin, vodka, tequilaCocktails for hjemmebryggereMocktails eller Gin, vodka, tequila der dog udelukkende er baseret på 3 typer spiritus. For entusiasten, der vil have alt lavet fra grunden anbefales Cocktails for hjemmebryggere og til den, der skal køre hjem Mocktails, der byder på alkoholfrie drinksKan fint supplere Bartenderens håndbog eller der dog udelukkende er baseret på 3 typer spiritus. For entusiasten, der vil have alt lavet fra grunden anbefales Cocktails for hjemmebryggere og til den, der skal køre hjem Mocktails, der byder på alkoholfrie drinksKan fint supplere Bartenderens håndbog eller Gin, vodka, tequila der dog udelukkende er baseret på 3 typer spiritus. For entusiasten, der vil have alt lavet fra grunden anbefales og til den, der skal køre hjem Mocktails, der byder på alkoholfrie drinksKan fint supplere Bartenderens håndbog eller Gin, vodka, tequila der dog udelukkende er baseret på 3 typer spiritus. For entusiasten, der vil have alt lavet fra grunden anbefales Cocktails for hjemmebryggere og til den, der skal køre hjem , der byder på alkoholfrie drinks.