Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Guder & uhyrer


Beskrivelse


En englehær indtager jorden. I et andet univers danner dødsfjenderne, seraferne og kimærerne, en skrøbelig alliance for at besejre disse engle og redde jorden, menneskene og sig selv fra den onde hærfører Jael. Er Karou og Akiva stærke nok til at hævde sig blandt guder og uhyrer?

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. feb. 2016

af

af

Charlotte Jakobsen

d. 2. feb. 2016

Denne sidste bog i trilogien "Ønskekræmmerens datter" er velskrevet og fængende fantasy, der fanger fra første side. Til unge og voksne fantasylæsere.

En englehær indtager jorden. I et andet univers danner dødsfjenderne, Seraferne og Kimærerne, en skrøbelig alliance for at besejre disse engle og redde jorden, menneskene og sig selv fra den onde hærfører Jael. Handlingen udspiller sig i begge universer og vi følger den PhD-studerende og mareridtsplagede Eliza på jorden, mens englene invaderer og vi følger Akiva og Karou, ledere af hver deres race og elskende med en fælles drøm om at Kimærer og Serafer kan leve fredeligt sammen.

Trilogien "Ønskekræmmerens datter" afsluttes med manér i denne bog. De mange tråde samles og intet forsømmes, alle løse ender føjes sammen til den længe ventede genoprettelse af harmonien. Forfatteren har mange bolde i luften og mange parallelle handlinger, men formår at få det til at fungere og flette det sammen til en velfungerende helhed.

Det er oplagt at henvise til de to foregående bøger i trilogien, IldenglenStøv og stjerneskær og Støv og stjerneskær, da det er en forudsætning for handlingsforståelsen i denne bog, at man har læst disseDet er oplagt at henvise til de to foregående bøger i trilogien, Ildenglen og , da det er en forudsætning for handlingsforståelsen i denne bog, at man har læst disse.


litteratursiden.dk

d. 29. feb. 2016

af

af

Arne Larsen

d. 29. feb. 2016

Sidste del af trilogien om ’Ønskekræmmerens datter’, og den vidunderlige og helt fortryllende saga om engle og dæmoner i en urgammel krig mod hinanden afsluttes hermed på flotteste vis. Laini Taylor h...