Bøger / faglitteratur til børn

Verdens farligste dyr


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Om verdens farligste dyr, fx tigeren, slangen og bjørnen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. juli 2020

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 30. juli 2020

Du har måske en idé om hvilket dyr der er verdens allerfarligste, men er det mon i virkeligheden sandt? I denne bog kan du blive meget klogere på 14 af de dyr, du kan have mistanke til fx tigeren, slangen og bjørnen. Fra omkring 9-10 år og op.

Blandt verdens mange dyr findes der flere, der er farlige for os mennesker. Her møder vi nogle af de allerfarligste. Bogen fungerer på den måde, at du på den ene side ser af et foto af et dyr sammen med en kort tekst, fx "er ulven verdens farligste dyr?" Når man så vender siden om kan man finde svaret og desuden læse fakta om dyret. På denne måde møder du 14 forskellige dyr. Nogle af dem har måske slet ikke slået så mange ihjel, som du forestiller dig - mens andre faktisk kan være farligere, end mange af os tror. Bogen er illustreret med farvelagte tegninger og farvefotos, to fotos per dyr. Forfatteren har skrevet flere fagbøger for børn, fx Dyr på GalapagosEdderkopper og EdderkopperBlandt verdens mange dyr findes der flere, der er farlige for os mennesker. Her møder vi nogle af de allerfarligste. Bogen fungerer på den måde, at du på den ene side ser af et foto af et dyr sammen med en kort tekst, fx "er ulven verdens farligste dyr?" Når man så vender siden om kan man finde svaret og desuden læse fakta om dyret. På denne måde møder du 14 forskellige dyr. Nogle af dem har måske slet ikke slået så mange ihjel, som du forestiller dig - mens andre faktisk kan være farligere, end mange af os tror. Bogen er illustreret med farvelagte tegninger og farvefotos, to fotos per dyr. Forfatteren har skrevet flere fagbøger for børn, fx Dyr på Galapagos og .

Bogen er let at læse, billederne er flotte, og man kan lære en del om de forskellige dyr. Ind imellem kan teksten og rækkefølgen på sætningerne være lidt forvirrende.

Steen Aggers bog om Afrikas farligste dyrVerdens 100 farligste dyrDe 10 farligste dyr ligner lidt, men handler kun om afrikanske dyr. Sebastian Kleins Verdens 100 farligste dyr er en sikker vinder, hvis man er vild med dyr, og måske især de farlige af slagsen. Den letlæste De 10 farligste dyr vil også være oplagtSteen Aggers bog om Afrikas farligste dyr ligner lidt, men handler kun om afrikanske dyr. Sebastian Kleins er en sikker vinder, hvis man er vild med dyr, og måske især de farlige af slagsen. Den letlæste De 10 farligste dyr vil også være oplagtSteen Aggers bog om Afrikas farligste dyr ligner lidt, men handler kun om afrikanske dyr. Sebastian Kleins Verdens 100 farligste dyr er en sikker vinder, hvis man er vild med dyr, og måske især de farlige af slagsen. Den letlæste vil også være oplagt.